~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Harley naar Nederland??

(Officieel) nieuws met betrekking tot Harley-Davidson. Heb je wat gelezen over / van Harley-Davidson. Plaats het hier, graag met bronvermelding.
Gebruikersavatar
Propper
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 2301
Lid geworden op: 27 dec 2011 16:16
Zo ja, wat voor type: FatBoy
Bouwjaar: 1990
Locatie: Oldambt
Contacteer:

Harley naar Nederland??

Bericht door Propper »

Harley-Davidson dreigt opnieuw met vertrek

Harley-Davidson heeft de vakbonden in Wisconsin opnieuw onder druk gezet en dreigt haar fabriek in York te sluiten en te verhuizen naar een andere Amerikaanse staat. De Amerikaanse motorfiets gigant heeft hiertoe besloten omdat er nog een financieel gat van 54 miljoen dollar gevuld moet worden. Het grootste gedeelte van dit bedrag moet voorkomen uit het reduceren van loonkosten en het verhogen van flexibele werkschema's. Eerder werden er al verregaande maatregelen getroffen om het noodlijdende bedrijf van de ondergang te redden. Harley-Davidson heeft nog steeds zwaar te lijden onder stijgende loonkosten en afnemende verkopen als gevolg van de economische recessie. Als het de fabrikant niet op korte termijn lukt de kosten nog verder te verlagen, zal overwogen worden de productie in een ander deel van de Verenigde Staten of zelfs buiten de Amerikaanse grenzen voort te zetten.

Zal eens een mailtje sturen of ons Nederland niets is, wij in Grunn hebben nog ruimte genoeg voor een fabriek(je)... :woohoo: :woohoo:
Plaats reactie