~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Forum Regels HarleyDavidsonForum.nl

Hier vind je ons forum reglement, oftewel "de Spelregels".
Gesloten
Gebruikersavatar
Propper
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 2301
Lid geworden op: 27 dec 2011 16:16
Zo ja, wat voor type: FatBoy
Bouwjaar: 1990
Locatie: Oldambt
Contacteer:

Forum Regels HarleyDavidsonForum.nl

Bericht door Propper »

Wij houden ons op het forum aan de volgende etiquette om er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk uit het forum kan halen:

1.0 Post regels:
 1. Op het forum wordt ABN gebruikt. Dus geen onduidelijke dialecten of een compleet andere taal.
 2. Voordat je gaat posten dien je eerst het forum te doorzoeken. Jouw vraag of opmerking kan al eerder gepost zijn, bediscussieerd zijn of zelfs opgelost zijn.
 3. Posts moeten on-topic zijn m.b.t. het forum en de thread waarin je post. Moderators mogen verkeerde posts naar de juiste locatie verplaatsen of verwijderen.
 4. Het is niet toegestaan om te reageren op topics die de status [opgelost] hebben, tenzij de toevoeging een toegevoegde waarde heeft voor de huidige oplossing.
 5. Moderators mogen verkeerd geplaatste posts naar de juiste locatie verplaatsen of verwijderen. Als je zelf ontdekt hebt dat je verkeerd geplaatst hebt, vraag dan aan moderator van het betreffende forum via PM of de post verplaatst kan worden. Plaats in ieder geval zelf geen nieuwe.
 6. Maak een adequaat onderwerp aan dat duidelijk weergeeft waar je post over gaat. Iets als 'Help' of 'Waarom werkt dit niet' zijn GEEN goede onderwerpen.
 7. Gebruik geen woorden als 'Belangrijk' of 'Urgent' in je onderwerpen. Alle posts hier worden gezien als belangrijk.
 8. Leg je probleem goed uit, en geef zoveel mogelijk gegevens die van belang kunnen zijn.
 9. Gebruik niet allemaal hoofdletters, overbodig gebruik van vraag- en/of uitroeptekens in je onderwerp of post.
 10. Als je onzeker bent of je wel moet posten, vraag dan één van de forum medewerkers van deze site voordat je gaat posten.
 11. Het is niet toegestaan een post omhoog te kicken (het plaatsen van een reactie zonder extra info om zo de thread hoger in de lijst te krijgen). Dit wordt ook wel postbumping genoemd.
 12. Plaats geen vragen in reeds opgeloste onderwerpen. De meeste leden zullen je vraag waarschijnlijk niet bekijken.
 13. HarleyDavidsonForum.nl is een publiekelijk forum. Alle geplaatste berichten zijn openbaar voor leden, niet leden en zoekmachines. Geplaatste berichten worden niet aangepast of verwijderd.
Alhoewel de administrators en moderators hun best doen alle posts te bekijken en posts die niet aan de regels voldoen te verwijderen, is dit op een groot forum een vrij lastige taak. Alle berichten geven dan ook het standpunt van de auteur weer en de eigenaars van het forum kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de berichten.

2.0 Commerciële posts:
 1. Het plaatsen van Commerciële post is op dit forum niet toegestaan, wordt dit toch gedaan dan worden deze per direct verwijderd en de plaatser wordt gemarkeerd als "Spammer" met als gevolg dat deze persoon géén toegang meer heeft tot de topics! Commerciële posts worden alleen geplaatst in overleg en met goedkeuring van de beheerders.
 2. Om commerciële aanbiedingen te mogen doen moet u in het bezit zijn van een geldige KvK inschrijving en BTW nummer (of soortgelijke nummers bij buitenlandse rechtsvormen) Voor meer info over adverteren op dit forum, stuur een mail naar: info@harleydavidsonforum.nl.
 3. Bedrijven dienen hun geldige KvK- nummer te vermelden bij het adverteren en/of het reageren zodra ze kosten in rekening brengen.
 4. Bedrijven mogen één keer per 2 weken een post met een advertentie plaatsen. Mocht er een discussie ontstaan dan mag het bedrijf binnen de thread daarop reageren.
 5. Elke nieuwe advertentie dient in een nieuwe thread geplaatst te worden.
 6. Een nieuwe advertentie dient ook een NIEUWE advertentie te zijn. Het herhalen van advertenties is niet toegestaan.
Wij verzoeken mensen die vragen om een dienst waar kosten aan verbonden zijn, vooraf een budget op te geven of een offerte te vragen. Wij verzoeken mensen die een dienst tegen betaling aanbieden om, waar mogelijk, een offerte op te stellen met een duidelijke omschrijving.

3.0 Forum regels:
 1. Ben je nieuwkomer op dit forum, stel je dan voor in het Voorstelforum met wat algemene informatie en eventueel wat reeds je ervaringen zijn met Harley Davidson.
 2. Help anderen. Dit forum is een gemeenschap en dit werkt het beste wanneer mensen informatie delen.
 3. Wees geduldig. Alle deelnemers van dit forum gebruiken dit forum en nemen in hun eigen tijd deel aan discussies.
 4. Geef feedback. Als iemand je helpt door bijvoorbeeld een vraag te beantwoorden, probeer dan een reactie te geven waaruit blijkt of de oplossing heeft geholpen of niet.
 5. Wees vriendelijk voor nOObs (nieuwkomers). Val ze niet aan omdat ze de forum regels niet toepassen maar wees hen welkom in de gemeenschap en wijs hen vriendelijk op eventuele regels.
 6. Maak duidelijk aan de lezers van je thread of je probleem is opgelost en bedank de mensen die je hebben geholpen. Vermeld tevens hoe je probleem is opgelost.
 7. Het hele forum is niet bedoeld voor schelden, grof taalgebruik en beledigingen. Als je een plaats nodig hebt om je problemen eruit te gooien dan is dat prima, maar let op je taalgebruik. Misbruik of beledigingen zijn niet toegestaan.
4.0 Streng verboden:
 1. Geen Porno
 2. Geen Spamming - Post geen advertenties in de forums tenzij je deze plaatst in het commerciële forum.
 3. Geen Flaming - Post geen beledigende, grove, vulgaire, haatdragende, racistische, seksistische of obscene berichten in het forum.
 4. Geen Crossposting - Je posts vallen maar in één categorie. Het is dus niet nodig om dezelfde post in meerdere forums te posten.
 5. Geen Ghost Accounts - Je mag géén 2e account aanmaken onder een andere naam op hetzelfde IP adres, deze fake accounts worden direct geblokt!
 6. Geen Groeps Avatars - Het is niet toegestaan om groeps-avatars te gebruiken (d.w.z dat meerdere personen dezelfde avatar gebruiken) Het gebruik van groeps-avatars zien wij als reclame "voor" en worden dus zonder toestemming van de beheerders direct verwijderd.
 7. Geen Illegale zaken - Post geen materiaal waar copyrights op rusten of links naar websites met illegale software.
 8. Als je iets doet wat onder bovenstaande punten valt dan zal dat verwijdering van het bericht tot gevolg hebben en zal de gebruiker toegang tot dit forum ontzegt worden middels een IP-ban.
5.0 Technische regels:
 1. Het verwijderen van verouderde berichten zal plaatsvinden 'wanneer nodig' om zo optimale prestaties van het forum en zoekopdrachten te verkrijgen.
 2. In de ledenlijst worden geen leden weergegeven die geen posts hebben geplaatst op het forum (dus alleen mensen met >0 post staan daar in).
6.0 Handtekeningen:
 1. Moeten ingevoerd worden in je Gebruiker Paneel, en niet handmatig toegevoegd worden aan je berichten.
 2. Mogen geen Commerciële links of Advertenties bevatten!
 3. Mag maximaal 2 smilies bevatten.
 4. Mag 2 klikbare links bevatten, URL's of mailto.
 5. Je mag hiervoor alleen duidelijke hyperlinks gebruiken, géén gelinkte tekst: KLIK HIER => FOUT, jouwsite.nl => GOED
 6. Mag maximaal twee (2) kleuren bevatten. Hyperlink kleur wordt bepaald door het forum en wordt hierbij niet meegeteld.
 7. Maximale font grootte mag niet groter zijn dan normaal.
 8. Mag maximaal uit vier (4) regels bestaan inclusief witregels. Regels welke linken naar tips en tekst binnen HarleyDavidsonForum.nl zijn uitgezonderd hiervan.
 9. Mag geen links bevatten naar andere fora, threads, of posts.
 10. Je handtekening is van jezelf. Deze is dus niet te verkopen of te verhuren.
 11. Een handtekening die beledigend is naar HarleyDavidsonForum.nl, de leden of de beheerders van de website zijn nadrukkelijk verboden.
 12. Wij behouden het recht voor om altijd, voor elke reden jou te vragen je handtekening te veranderen, of dit voor jou te doen als deze niet aan de regels voldoet.
7.0 Regels, Moderators & Administrators:
 1. Veranderingen aan deze regels kunnen alleen gemaakt worden door de eigenaar van deze site, aangezien hij ook degene is die bij wet aansprakelijk is.
 2. Om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan de regels houdt zijn er Moderators die verschillende forums beheren. Moderators worden aangewezen door de Administrator.
 3. Moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen threads sluiten en/of verwijderen, kunnen ze verplaatsen, bewerken en sticky maken.
 4. Administrators zijn de mensen die de technische achtergrond van het forum verzorgen.
 5. Als je denkt dat iemand zich niet aan de regels houdt, rapporteer de post dan door op het icoon te klikken.
 6. Als zij dit nodig achten in het belang van het forum, dan kunnen de beheerders van het forum altijd, zonder opgaaf van reden posts, threads of zelfs gebruikers van dit forum verwijderen.
 7. Administrators kunnen indien zij dit nodig achten PM berichten van de forumleden inzien.
 8. Als je denkt dat een Moderator zijn macht misbruikt, neem dan contact op met de beheerder.
 9. Als je denkt dat de beheerder zijn macht misbruikt, wees dan vrij een andere website te bezoeken.
8.0 Afsluitende woorden:
 1. Voor al onze websites, en dus ook voor dit forum, hebben we Gebruiksvoorwaarden en een Privacy Statement opgesteld.
 2. Veel plezier op de forums, door anderen te helpen kun je zelf ook veel leren.
 3. Als je niet zeker bent over deze regels, neem dan gerust contact op met de beheerder.
Gesloten