~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Groot openingsweekend Big-Rivers Harley-Davidson

Voor algemene motor gerelateerde onderwerpen, actualiteiten en nieuws
Gebruikersavatar
Propper
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 2301
Lid geworden op: 27 dec 2011 16:16
Zo ja, wat voor type: FatBoy
Bouwjaar: 1990
Locatie: Oldambt
Contacteer:

Groot openingsweekend Big-Rivers Harley-Davidson

Bericht door Propper »

Op 27 en 28 februari viert dit nieuwe dealership de opening.

Bij Big-Rivers Harley-Davidson wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de bouw en inrichting van het gloednieuwe pand in Heteren langs de A50. En dat is maar goed ook want de opening staat gepland op 27 en 28 februari. Het grote openingsweekend was eerder gepland op 13 en 14 februari, door de barre weersomstandigheden is dit echter twee weken vertraagd.

Er zal dit openingsweekend van alles te doen zijn, voor jong en oud. Een Photo Shoot ‘You on a Harley’, Movie Corner waarin films over Harley-Davidson worden getoond, prijsuitreikingen, aankomst van ‘The Rider of the Big-Rivers’, voorstelling van de 2010 modellen, Live Music en nog veel meer.

Albert van der Steen, de enthousiaste en trotse Dealer Principal legt uit; “Koning Winter heerst onontkoombaar. Het gaat absoluut goed komen. Alleen door het slechte weer hebben wij de oorspronkelijke openingsplanning helaas moeten aanpassen. Ons gebouw, aan de Muskushouwsestraat 32, te Heteren ter hoogte van Arnhem aan de A50, is echter zo goed als gereed en ingericht.”

Dit nieuwe dealership voor de provincie Gelderland opent in het weekend op 13 februari al wel zijn deuren voor alle Harley en Buell fans. “En vanaf nu kunnen de klanten gebruik maken van onze haal- & brengservice,” aldus Albert. “De werkplaats is dan al operatief voor het maken van afspraken voor service en onderhoud. Voor de laatste informatie kan iedereen ook op onze website kijken.”

Je kunt ook kennis maken met het Big-Rivers Team tijdens de Motorbeurs in Utrecht van 18 t/m 21 februari. Zij zullen aanwezig zijn op de stand van Harley-Davidson in hal 12.

Kijk voor meer informatie op: www.big-riversharley-davidson.nl.
Plaats reactie